Lélekmelengető

Nyílj meg a világnak, nyílj meg önmagadnak, engedd, hogy a segítő energiák rád találjanak.

 

 horusz_mindket_szeme.jpg

 

"Harc helyett a békét választottam." 

2011. dec.21.- 2012. dec. 21.

A felebaráti szeretet éve

 

 Jövő ilyen korra sokan várják a „világvégét", sokan úgy gondolják, hogy 2012. december 21.-én köszönt be az Új Korszak, ez így van, vagy se, addig se akarok tétlenkedni, hiszen, ahhoz, hogy ez az átmenet békés és zökkenőmentes legyen, ezért itt és most szükséges tenni.

Mivel ez egy fontos dátum, a mai naptól kezdve elindultnak nyilvánítom Mária Anya kérése alapján, a Feltételnélküli Szeretet Évét. Ezért, egy nyilvános helyen elmondott üzenetet fogok átadni, ami a következő év hajtóereje lehet.

 Lehetséges békét teremteni és feladni a harcot, a Feltételnélküli Szeretet ereje segít elviselni a megpróbáltatásokat, és felold minden olyan energiát, gátat, blokkot, ami tőle idegen.

Elég kérni és ráhangolódni a Feltételnélküli Szeretet energiáira, ami az Ősanya energia, lágy megnyugtató, senki se egy erős, erőszakos energiát várjon, ez az energia lágy, finom és az ősi női minőség alapenergiája. A Teremtés az Atya - a Szellem, a férfi minőség, párban az ősi női energiával, amire a természetben járva, könnyebben rá lehet hangolódni, a mítoszok is ezt őrizték meg a számunkra.  / Anyaföld, Anyatermészet./

 

A Békekötés szövege, egyszerű, tömör, sok magyarázatot nem igényel:

 

Itt és mos, saját szabad akaratomból úgy döntöttem, hogy visszavonok és semmisnek nyilvánítok, minden olyan fogadalmamat, amit bármelyik térben és időben tettem, hogy visszaadok mindenkinek, minden durvaságot, az engem ért sérelmekért, megfizetnek. Ettől a pillanattól kezdve számomra ezek a fogadalmak semmisek, a békét választottam. Beláttam tévedéseimet, és itt és most a békés együttélést választom. A nem ártás ősi törvényét betartva, és mások szabad akaratába be nem avatkozva, akarok élni és dolgozni.

Ezért itt és most szeretnék egy mozgalmat elindítani, amivel elsősorban nő társaimhoz fordulok, hogy ez az előttünk álló egy év, azt hozhassa, amire vágyunk: az átlényegülést, hogy minél több ember tudjon a saját útján járva, békére lelni, ennek egy feltétele van, hogy mindenki saját szabad akaratából hozzon döntést, hogy a békét választja a harc helyett.

Ez az egyén szabad választása, joga van mindenkinek a harc vagy a béke mellett dönteni, de tudnia szükséges, hogy ezzel a döntésével hosszú időre határoz saját további élete, életei felett.

 A Karma Urai, ezért most azt kérik, hogy mivel fogytán van az idő, a Kegyelmi korszak lejártáig mindenkinek módot és lehetőséget adnak, hogy eldöntve mit választottak, kérhetnek feloldást az előbbiekben leírtak szerint, és kérhetnek útmutatást is. Ezzel a rövid bevezetővel kezdetét vette egy új, jobb világért indított mozgalom, Mária Anya és Mária Magdolna útmutatásai szerint és védnöksége alatt.

 

„HARC HELYETT, A BÉKÉT VÁLASZTOTTAM."

 

 Budapest, 2011. december 21.                   Gaál Sarolta

                                                         +36/ 20-373-2978

                                                                                                                                                          saroltagaal@gmail.com

                                                                                                                                   www..egivandor.hupont.hu

                                                                                                                            

 a



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 2
Heti: 12
Havi: 7
Össz.: 10 738

Látogatottság növelés
Oldal: Mária Magdolna üzenete. 2011.12.21.
Lélekmelengető - © 2008 - 2024 - lelekmelengeto.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »